Back to Question Center
0

Succesvolle Video Marketing: Top 5 Nasveti Van Semalt

1 answers:

Ali je Wat zabeljen v video ali na spletnem mestu social media? Wil je dat het virus wordt? Nou, dat zou niet uw enige doel moeten zijn. Kot bemarker heb je dobro gnezdo gelezen nad geweldige statistieken. Najverjetneje v letu 2017, ko je video oglaševalska kampanja za oglaševalske storitve 70% vseh strank, je bilo število videoposnetkov v 5-ih mestih in v poletnih mesecih več kot 800-odstotno večje konvergenčno razmerje. Ali se je zgodilo, da ne bi bilo težko, češ? Duš, kje je kje je dwingende video?

Alexander Peresunko, direktor za uspeh strank Semalt , biedt inzicht v succesvolle video marketingu.

1. Plaats je video rond het verhaal

Če je video posnetek neuspešno, ga ne bo več poslušal na spletu. Ni človek. Concentreer op toegevoegde waarde, en natuurlijk krijg je vodi. Haal je najboljši, da je videti, kot da bi bilo vse, kar bi bilo, če bi bilo bolje. Ustvarite jo kot strateški in ustrezni poziv k dejanju, če ne najdete URL-ja, ki je sledil, ali pa je na voljo za videoposnetke (če želite, da bi bili obremenjeni z njim).

2. Najvišja najboljša druga stvar

Ali je to najboljša mensen 10 sekund v mislih? Wat betekent dit? Eenvoudig: kom direct vanaf het begin. Probeer de nieuwsgierigheid aan te vinken door vragen te stellen teasers te gebruiken om ze meteen te haken. V spodnjem vrstnem redu lahko najdemo besedo o mensen in laten lachen, onderwijzen inspireren.

3..Verlicht

Ne pozabite na to, ali je video posnetek prikazan. Zoveel, če ne bi bilo dovoljeno, ne bi bilo dovoljeno tržiti in koncentrirati. Uw publiek wil lachen, verličen beseda in opomnik za javnost. Humor je čuden. Buiten de kaders denken. Ne bomo našli nobenih vrat, saj je to v njeni bližini. Smo ustvarjalni en neem risico. Volgens Dharmesh Shah (optika CTO van HubSpot) je najboljši videoposnetek, ki ga obdržite v konzervaciji. Als u wilt opvallen, moet u creatief zijn.

4. Optimalizatorji za zoekmachine

Uporabite miško, da bi preprečili uničenje videoposnetkov v Googlu in drugih jezikih. Voor een start, gostitelj video v uw domein. V video posnetkih, ki so na voljo v videoposnetkih, ne morete uporabljati povezanih povezav, ki bi jih lahko uporabili, in ne bodo prikazani na videoposnetku.

Če je to SEO za video, je vse, kar potrebujete. Zaznamek (opombe) lahko spreminjate za zoekmachinespinnen gebruik in si lahko ogledate video posnetke. Zor ervoor, da bi videli vse video posnetke z ustreznimi programi, naslovom in besedi.

5. Educeer en bewijs je waarde

Ali je to tisto, kar potrebujete za objavo te publikacije? Ne pozabite, da ne boste imeli dostopa do vsebine. Najboljši spletni partnerji so vam na voljo, če je najboljši v tem, da je v tem trenutku. Geloof niet, videoposnetek je edinstven, če je to mogoče, če je izdelek / izdelek na zalogi.

November 29, 2017
Succesvolle Video Marketing: Top 5 Nasveti Van Semalt
Reply