Back to Question Center
0

Strokovnjak Van Semalt: Google SEO Vs. Bing SEO

1 answers:

Googlovo besedo, če je SEO-kampioen z najmočnejšimi ponudniki za najboljše rezultate. Desalnietemin je SEO strategija, ki se odpre v Googlovih besedah, omogoča dostop do Bing aangenomenov, ki so namenjena za uporabo v organizaciji in za Bing SEO. Yahoo in Bing prevlada nad 30 odstotkov na trgu in v tem, da se ne bodo več spoprijeli z optimizacijo. SEO razvrstitev parametrov za Googlov in Bing je verificiran z različnimi različicami

Dejstvo je, da je Alexander Perezunko, direktor kupca uspeha Semalt , onderscheiden Google van Bing:

Ali je to težava na Bing

?

Optimalizacija na Bing geometu v istem soglasju, ki je najbolj pomembna za Googlovo optimizacijo. Bing in Yahoo je trenutno največ 30% vseh uporabnikov, ki imajo več kot 30 odstotnih točk, in sicer z večjimi potencialnimi strankami, ki so v istem obdobju

Spoznali ste se, da je Bing v Yahoou lahko prikazan demografiji, ki je na voljo v različnih jezikih, kot so Google. Dit hangt af van het doelgroep, delen van het land en huishoudens. Če dodate Googlove posodobitve za posodobitve, je to, da je v strežniškem računalniku še vedno na voljo le objavljene oglase na Yahoo-u in Bing-u, ki so na voljo za Google-posodobitve.

Kaj je Google SEO SEO Bing SEO?

Vnesite e-poštno sporočilo SearchMetrics analizirati, hieronder zijn enkele belangrijske Bing SEO razvrstitev faktor:

  • Najpogostejša beseda, ki jo je Google pridobil
  • Socialne signalen zijn nauw verwant aan hogere lestvici.
  • Številke povratne zvezke tonskih najetih združenj se ne ujemajo.
  • Kvaliteta in pomembnost življenja v kriznih razmerah
  • Ta stran je strojno preveden iz angleškega jezika..

V primeru, da je bil uporabljen za obdelavo podatkov, je to mogoče, da bi bilo mogoče, da bi bilo bolje, če bi bilo možno, da bi bil Bing najboljši za Bing.

1. Spletna stran Type en Brand Partialiteiten

Pri razvrščanju Googlovih uporabnikov je Bing neuspešno poskrbel za večje število uporabnikov. Bing begunstigt ook oude platforme z uradnimi domeinmarkeringen zoals .edu of .gov, ki bi imeli Bing, ki bi bil rezultat, ki bi ustrezal ustreznemu jeziku.

2. Sociale Indicatoren

V Googlovem Googlu se je pokazalo, da je Bing na socialnem mediju pokazal, da je rezultat dosegel v večjih tweetih, in sicer za strateške gesposobljene rezultate. Google integrirne socialne platforme so uspešne v raziskovalnih projektih.

3. Povratne povezave

Če v storitvi Google najdete vse strani, ki so prikazane v indeksu Bing, je minimalna zunanja povezava najboljša.

4. Locatie en inhoud

Uporabniki, ki so se odločili za dostop do vsebine, ne bi bili sposobni uvrstiti v Google Bing, temveč so se odločili, da bodo bolj priljubljeni na spletnih mestih, ki so na voljo v storitvi Google Flash, in ne v Googlu. Z rezultatom Bing je rezultat, ki ga je Google predstavil, saj je Google izbral najnovejšo različico.

5. Tehnični parametri

Upoštevali smo, da je v celoti izkoristil notranjo stran, ki je Bingova stična povezava s spletnimi mesti v Googleju. Bing je ook afkankelijk van trefwoorden v metatags in paginatitels, zato je Google meer instinctueel preveč pozoren na to stran.

Zaključek

Če želite, da se glasi na spletnem mestu Googlov in da se na seznamu Bing razvrstijo pomembni podatki, uporabite to možnost, če želite, da se obrnejo na spletno mesto z drugimi spletnimi mesti.

November 29, 2017
Strokovnjak Van Semalt: Google SEO Vs. Bing SEO
Reply