Back to Question Center
0

Semalt: Video Marketing strategija na Facebook Je Moet Weten

1 answers:

Facebook je postal najboljše platforme za videoposnetke in videoposnetke. Ko ste ustvarili spletno mesto YouTube, si lahko ogledate več kot le objavo, ki je na voljo na spletnem mestu. Mensen verkiezen videoadvertencij, ki jih je mogoče zapreti. Bovendien zijn video's opvallender v vergelijking z gewone berichten. Več kot 8 milijonov video posnetkov na Facebooku. Če želite dodati videoposnetek z drugimi, obiščite spletno mesto Facebook.

Alexander Peresunko, strokovnjak za trženje Semalt , je z 11 različnimi nasveti prevedel na Facebook videoposnetek, ki je bil objavljen za več informacij.

1. Prenesite videoposnetke na Facebook

Facebook video's krijgen aandacht. Če želite prebrati, da je videoposnetek na Facebooku, ki je na voljo v videoposnetku, ni več na voljo v videoposnetkih drugih platform. Za več informacij obiščite spletno mesto YouTube.

Samodejno ustvarjanje filma na Facebooku omogoča, da si ogledate video posnetke, če želite, da se videi videoposnetka ne prikažejo. Je doet dit soms, nietwaar?

Facebook je obljubil, da ne bo več. Profiteer ervan, ne morete uporabljati video posnetkov, ki bi jih lahko prebrali. Uit de gegevens kun je zien wat fans v video posnetku. Het helpt bij het creëren van meer inhoud in de toekomst.

2. Shock in Awe binnen de eerste 4 sekunde

Opravičujemo se s temi načrti. Doe dit zelfs kot video niet schokkend je. Doe dit vrat een grapje te delen humoristisch te zijn. Het moet creatief zijn.

Odprtje videoposnetka se lahko poveže z drugimi, zato je le-ta javno objavljena. Najpogostejša postaja ni bila vključena v video posnetek, temveč je bila še ena stvar. Mensen verkiezen ook het bekijken van korte video's. Videoposnetek videoposnetka v video posnetku v živo. Ze kunnen gemakkelijk gedeeld worden. Ze worden ook aan het einde gekeken.

3. Uporabite Facebook 360 video posnetke, ki jih boste imeli

Facebook predstavi Facebook 360 komunikacije in interaktie te verbeteren. Ta pomoč je objavljena v več kot preizkusnih različicah. Videoposnetki iz Facebooka 360 zajemajo video posnetke in videoposnetke, ki jih želite videti. Ze kunnen roteren panetten..

4. Oglejte si video posnetek na tej spletni strani

Wanneer u een video hebt, precej viden. Funkcija video mrtvih vrat uw fans worden geliefd. Videoposnetek je na voljo na spletnem mestu. Ne pozabite, da si ogledate miniaturno fotografijo. Mensen se ne dotakne strani, ker je na voljo brezplačno. V videoposnetku je bil prikazan videoposnetek, v katerem je mogoče najti najbolj priljubljene video posnetke.

5. De video opnemen

Najpogostejša beseda na Facebook-video je v tem, Uporabniki so lahko objavljeni ali pa jih je mogoče prebrati tudi samodejno. Najvišja oznaka je bila vpisana

6. Sluit een oproep tot actie v

De functie Facebook Call-to-Action geometa, ki je prikazana na videoposnetku. De knop heeft verschillende oproepen, waaronder: Meer bekijken, Koop nu, Meer informatie, enz.

7. Povej naprej Facebook Live

Z živo funkcijo iz Facebook-ja v živo video streaming z Facebook Facebook-u. Ne pozabite, prosim, počakajte. Voor het evenement, tijdens het evenement en na het evenement.

8. Heb een afspeellijst

Največje število mensen in kontrolnih zaslonov je prikazano na videu. Če želite dodati fotografije, obiščite našo spletno stran. Gebruikers kunnen hun zoekopdracht verkleinen door de aangeboden kategorieë gebruiken.

9. Zaženi Facebook-advertentiecampagnes

Zo veel video posnetki na Facebooku. Za oglaševalce, ki so objavljeni za oglaševalce, jih lahko preberete v jeziku, ki ga želite prebrati.

10. Naj de minimat

Če ne želite, da se sličice premaknejo v miniaturni video posnetek v video kino. Facebook biedt aangepaste miniaturen. Najnovejša funkcija.

11. Analizator uw rezultaten in verbeter uw volgende video's

Analitični analitski podatki o tem, ali so video posnetki prevedeni. Kjk hoeveel mensen het bekeken hebben, voltooiingsverhouding en duur. Vanuit deze gegevens, verbeter je voščilnica video.

Zaključek

Facebook je poskrbel, da je organska platforma in druga platforma. Najnovejši nasveti, ki jih ponujajo Semalt zimski geometriji, so bili narejeni tako, da so bili presežni. Zaznamuje se za spletno trgovino.

November 29, 2017
Semalt: Video Marketing strategija na Facebook Je Moet Weten
Reply