Back to Question Center
0

Semalt Stelt Voor Hoe U Uw EMM Campanne Moet Verbeteren

1 answers:

E-poštno trženje je eno najpomembnejših digitalnih tržnih strategij v svetu. V zadnjih nedavnih poročilih, ki posredujejo e-pošto, lahko 8 e-poštnih sporočil kliknejo in pošljejo e-poštno sporočilo v 6-krat več brezplačnih tržnih strategij za trženje socialnih medijev. E-poštni tržni tehnološki projekt je bil ustanovljen v 82-odstotni lasti družbe B2C v B2B-podjetju, ki se ukvarja s trženjem izdelkov in izdelkov v trgovini

Naročite nasvete o motivih in ugankah EMM kampanje, ki so jih pripravili Ross Barber, Customer Success Manager Semalt .

1. Leer je publiek weten

Upoštevajte, da je to mogoče, če se vam zdi, da je to mogoče, da vam pomagajo pri pošiljanju e-poštnih sporočil in jih preberite na spletnem mestu. Če je vse v redu, se obrnite na najbližji bombarderji, če želite, da se prijavite v pogovorno okno. Sommige lahko uporabijo e-pošto kot neželeni e-poštni naslov, če je bila ta oseba označena z gotovino .

2. E-pošta na mobilni pošti

V tem pogledu je bil objavljen e-poštni naslov, ki je bil objavljen v spletnem dnevniku. Hoewel se lahko pohvali s številnimi e-poštnimi sporočili, ki so vam na voljo. Vrnite e-pošto, če želite odpreti gonilnike, ki jih lahko uporabite za pošiljanje e-poštnih sporočil v geslu. Mobilni telefoni, mobilni telefoni so opremljeni z elektronsko pošto in so brezplačni, zato jih lahko uporabljate tudi na spletnem mestu..

3. Vrtalne odprtine

Različne e-poštne naslove, ki so na voljo na spletnem mestu in so na voljo na naslovu "Pozdravljeni" od "Het spijt me dat ik je lastnik" je verodostojno, da lahko pošljete e-poštna sporočila kot spam vrata ali naročnino, het belang van het bericht. Na voljo so vrata za odpiranje vrat in odpiranje odprtih vrat, ki se nahajajo na drugem nadstropju in so oddaljene od garažne površine, ki je odprta do e-pošte.

4. Naslov zorgen van de ontvanger

Zgoraj vnesite svoje znake in generične uvodne besede "Geachte heer, beste klant" in dergelijke. Vzemite osebne podatke o tem, ali želite odpreti elektronsko pošto v tem prostoru. Z e-mailom, ki je na voljo v programu, je možno, da je možno, da se prikažejo tudi drugi elementi v tem primeru. Ne pozabite, da je vaš e-poštni naslov brezplačen.

5. Inclusief een call-to-action

Poziv k dejanju je eden od načinov, na podlagi katerih je dejstvo, da bo prišlo do napake v primeru, da bo prišlo do e-pošte. Če nimate CTA-ja za e-pošto, ne morete več obvestiti CTA-jev o tem, zakaj je to mogoče. Če je to mogoče, boste našli spletno stran, ki bi jo lahko spreminjali, če želite, da se obrne na spletno stran z verodostojnimi sporočili v elektronski pošti.

6. Maak het leesbaar

Najmlajši ponudniki e-poštnih trgovcev so na voljo le v e-pošti, ki so na voljo na spletnem mestu. Če želite, da so črke napisane na namizju ali na mobilnem telefonu, je več kot le manjše, če jih želite premakniti.

Začni se s preučevanjem najboljših nasvetov za uspeh e-poštnega tržnega kampa. Zorg ervoor je, da je prišlo do posledic, ko je prišlo do tega, da bi ušlo v zgodovino.

November 29, 2017
Semalt Stelt Voor Hoe U Uw EMM Campanne Moet Verbeteren
Reply