Back to Question Center
0

Semalt: SEO prijazna vsebina, ki vam bo Google Panda ljubila!

1 answers:

Če ste pred kratkim optimizirali platformo in želite nekaj objaviti, upoštevajte, da lahko kakovostna vsebina in brez napak povečata verodostojnost na internetu. Ustvarili boste veliko prometa s socialnih medijev in Googla, če vaša vsebina ustreza znamki.

Jack Miller, Semalt Senior Customer Success Manager, verjame, da je ta kakovost vsebine najpomembnejše področje, na katerega se je treba osredotočiti, če se želite izogniti kaznim in ponarejanju programa Google Panda. Ker je Panda nujno del Googlovega algoritma za ocenjevanje strani leta 2017.

Osredotočite se na uporabnika:

Obvezno se je osredotočiti na uporabnike, ko gre za vsebino in trženje družbenih medijev. Bistvo je, da ljudje poskušajo objaviti in promovirati nizko kakovostne vsebine, vendar se morate osredotočiti na objavljanje vrhunskih in edinstvenih člankov. V zvezi s tem bi morali vsi spletni skrbniki in blogerji razumeti nekaj temeljnih vidikov, kako zadovoljiti zahteve spletne vsebine, saj se vrata do uspeha lahko odprejo le, če ne ogrožajo kakovosti vsebine.

Pisanje vsebin, prijaznih do SEO, je v teh dneh postalo nujno, zato bi bilo treba besedilo vaših spletnih strani optimizirati z uporabo ustreznih ključnih besed in besednih zvez.

Koliko besed je treba pisati?

Na strani dodajte ustrezna besedila za boljšo uvrstitev v tekstovni dekoraciji rezultat iskalnika . Varno je reči, da ni nobenega optimalnega zneska besedila na članek in se razlikuje od teme do teme. Povedati želim vrsto vsebine, ki jo pišete, in temo, ki jo bodo zajemali določili, koliko besed naj se zapisuje. Nekatere teme so lahko zajete v 300-400 besedah, medtem ko druge zahtevajo, da pišete do 2000-3000 besed. SERP bo določil tudi, koliko besedila je potrebno za boljši rezultat v rezultatih iskalnika. Namesto da bi se osredotočili na količino besedila glavne vsebine (MC), bi se morali osredotočiti na kakovost vsebine in vrste člankov, ki jih vaše največje občinstvo želi. koliko besed mora biti napisano. Nekatere strani so bolje uvrščene s 50 besedami, medtem ko morajo drugi vtisniti Google z do 5000 besedami.

John Mueller iz Googla navaja, da najmanjše število besed ne bi bilo, pisci vsebine pa bi morali biti na kakovosti in ne na količini.

Koliko besed lahko optimiziramo

Prav tako je odvisno od nekaj stvari, na primer, bodite pozorni na glavne pogoje vaše strani. Prepričajte se, da ni kopiranja in prilepka, vsebina pa ustreza standardom Googla. V tej situaciji vam bo lažje optimizirati vsebino.

Izogibajte se polnjenju ključnih besed:

Polnjenje ključnih besed je proti Googlu in drugim smernicam za iskalnik! Namesto polnjenja toliko ključnih besed in besednih zvez, morate posvetiti največjo pozornost, da zagotovite točno in kakovostno vsebino. Polnjenje ključnih besed je proces ponovitve iste ključne besede ali fraze v svoji vsebini in več. Šteje se, da je tehnika črn klobuk SEO in je v nasprotju s pravili in predpisi družbe Google.

Prvi "uporabniški izkušnji", s katerim bi morali manipulirati, je kakovostna vsebina in minimalna uporaba ključnih besed. Svojo vsebino morate povezati z nišo vaše spletne strani, pri čemer se prepričajte, da kakovost ni ogrožena zaradi kakršnih koli stroškov, saj je to, kaj vam lahko pomaga preživeti v rezultatih Googla.

November 29, 2017
Semalt: SEO prijazna vsebina, ki vam bo Google Panda ljubila!
Reply