Back to Question Center
0

Semalt: Priročnik za začetnike o namestitvi vtičnika WordPress

1 answers:

Ta smernica velja samo za tiste, ki uporabljajo wordpress.org. Za ljudi, ki uporabljajo wordpress.com, zaradi nekaterih omejitev ni mogoče namestiti vtičnikov. Bistveno je, da lahko ustvarite spletno mesto WordPress.org, ki bo samodejno nameščeno, da boste lahko uporabljali vtičnike. Obstaja veliko metod, s katerimi lahko namestite wp plugin. Na primer, lahko namestite vtičnik WordPress tako, da ga iščete v iskalni konzoli, tako da jo naložite ali namestite vtičnik wp s pomočjo FTP.

Sledite tem navodilom Artema Abgariana, vrhunskega strokovnjaka iz Semalt , in boste zagotovo uspeli .

1. Namestite vtičnik wp z uporabo programa WordPress Plugin Search

Eden od najbolj enostavnih načinov namestitve vtičnika wp je iskanje zanj v iskalni konzoli. S to možnostjo lahko dostopate do številnih vtičnikov, ki so prisotni v imeniku vtičnikov WordPress. V vsako iskalno poizvedbo lahko vnesete vtičnik, ki ustreza vašim potrebam. Ko ga namestite, jo WordPress naloži in ga nastavi za vas. Ko je proces uspešen, prejmete potrditveno sporočilo o aktiviranju vtičnika. Lahko se tudi vrnete v namestitveni program vtičnika.

Če plugin deluje, ga ne pozabite aktivirati..Pomembno je tudi poudariti, da imajo vsi vtičniki različne nastavitve. To pomeni, da obstajajo različni načini, na katere jih je treba konfigurirati. Te metode ne bodo zajete v tej smernici. Eden od slabosti tega pristopa je, da lahko samo namestite brezplačne vtičnike. V nekaterih edinstvenih situacijah boste morda morali namestiti vtičnik, ki v tem imeniku ni na voljo .

2. Namestite vtičnik wp z dodajanjem vtičnika za WordPress Admin

V nekaterih primerih boste morda morali namestiti plačljive vtičnike na spletno stran wp. V tem primeru vam iskalna konzola ne more pomagati. WordPress ima storitev za nalaganje na področju admin, ki vam lahko omogoči namestitev vtičnika na svoji konzoli. Plugin morate prenesti iz mednarodnega vira. Po tem se morate prijaviti na kartico wp-admin, pojdite na vtičnike in dodajte novo stran.

Od te točke lahko kliknete gumb za dodajanje vtičnika. Naložite to datoteko iz imenika računalnika. WordPress bo naložil in namestil ta vtičnik za vas. Tako kot zgoraj navedena metoda lahko po uspešni namestitvi aktivirate vtičnik ali se vrnete na stran z vtičniki. Vse nastavitve so prilagojene oblikovanju vtičnika.

3. Ročno namestite vtičnik WordPress z uporabo FTP

V nekaterih posebnih primerih lahko vaš ponudnik wp gostovanja vsebuje nekaj omejitev datoteke, ki lahko omejijo vašo prilagodljivost namestitve vtičnika iz področja admin. V tem primeru je namestitev wp plugina prek FTP najboljša možnost. Tudi začetniki lahko enostavno nadzorujejo upravitelja FTP. Najprej morate prenesti in izpisati zip datoteko vašega vtičnika na vašem računalniku. Od te točke boste morda morali prenesti vtičnik na strežnik wp hosting z uporabo odjemalca FTP. Vaš ponudnik wp hosting lahko zagotovi vaš FTP upravitelj za vaše spletno mesto. Ko ste v upravitelju FTP, ga lahko dodate v mapo path / wp-content / plugins / strežnika.

November 29, 2017
Semalt: Priročnik za začetnike o namestitvi vtičnika WordPress
Reply