Back to Question Center
0

Semalt Nasveti o tem, kako uporabljati napisov, Alt Besedilo in opisi, da bi vaš Online Business Prosper

1 answers:

Kadar gre za spletno založništvo, pomena slik ni mogoče zanemariti. Če začnete spletno oglaševalsko akcijo, lahko dodatna minuta svojega časa prinese resnične obiskovalce in v celoti vzbudi pozornost bralcev. Dodajanje privlačnih slik na svojo vsebino igra pomembno vlogo pri povečevanju angažiranosti in izkušenj vašega uporabnika. WordPress daje spletnim založnikom možnost vključiti privlačne slike v njihovo vsebino. Prav tako je pri objavljanju na spletu izredno pomembno, da uporabite svoje občinstvo dovolj z uporabo opisov metapodatkov, napisov in slik. Tukaj, Jason Adler, Semalt Manager Customer Success Manager vam ponuja, da si ogledate naslednje funkcije programa WordPress:

Napis

Ko gre za spletno objavljanje, so napisi večinoma prikazani neposredno pod slikami. Vendar pa je umestitev podnaslovov odvisna od teme, ki jo uporablja založnik. Vsako objavljeno objavo vsebuje določen napis, ki se mora razlikovati od drugih. Ko gre za WordPress, se napisi dodajajo s pomočjo kratkih kod. Premikanje slik z napisi v vizualnem urejevalniku je malo razburljivo. Če želite premakniti podnaslove, boste to morali storiti iz vdelane kode. Pomembnost napisov ni mogoče prezreti, ko gre za spletno objavljanje. Upoštevaj, da lahko uporabite HTML povezave na napisih WordPress, ki so prav tako zelo pomembni.

Naslov

Naslov igra pomembno vlogo v trženje vsebine . Naslov opredeljuje, kakšno objavo je priloga. Kot založnik lahko uporabite naslov za iskanje ustreznih informacij ali slik v vašem galerijske datoteke. Uporabite napredne možnosti, ki jih vsebuje podrobnosti o sliki, da dodate naslove atributom.

Alt Besedilo

Alt Text je dodatna podrobnost priloge, ki jo spletni izdajatelji večinoma premalo uporabljajo. Alt-atribut ne bi smel biti nedodeljen, ko gre za trženje vsebin. Alt Text je podrobnosti priloge, ki se prikaže, ko se slika ne odpre. Tukaj so pravila, ki urejajo uporabo Alt Text v WordPressu. Če je slika pritrjena za namene dekoriranja, se lahko oznaka alt na sliki pusti prazna. Če je slika pritrjena v komunikacijske namene, mora Altovo besedilo v celoti opisati vsebino, ki jo objavlja izdajatelj.

Če je slika povezana s povezavo, mora atribut Alt opisati povezavo Opis kot izdajatelj; opis je funkcija, ki jo ne smete zamuditi. Če eden od vaših potencialnih obiskovalcev klikne na stran za objavo priloge, mora obiskovalec videti vaš dolg opis in vašo temo. Založniki, ki uporabljajo opis, lahko uporabljajo HTML obliko in oblikujejo svoje objave za enostavno navigacijo. Vplivi metapodatkov na spletno objavljanje Alt Atributi, napisi, opisi in naslovi so funkcije, ki jih spletni izdajatelji v glavnem ne uporabljajo več. Metapodatki izboljšujejo vidnost vaše spletne oglaševalske akcije, izboljšujejo vaše izkušnje in povečujejo angažiranost. Na primer, dodajanje slike na WordPress v Googlu vam lahko pomaga, da se uvrstite visoko v algoritme. V zameno lahko lokalni obiskovalci učinkovito dosežejo vaše podjetje. Razumevanje pomembnosti podatkov o prilogi in kako je WordPress uporablja metapodatke in napise je nujen predpogoj. Podrobnosti o prilogi so tudi prezrti in uporabljene, ko gre za spletno objavljanje. Nastavite atribute alt, metapodatke, napise in opise za oglaševalsko akcijo z vašimi slikami, ki povečujejo uporabniško izkušnjo in sodelovanje

November 29, 2017
Semalt Nasveti o tem, kako uporabljati napisov, Alt Besedilo in opisi, da bi vaš Online Business Prosper
Reply