Back to Question Center
0

Semalt: kako umakniti referenčno neželeno pošto? Enostaven nasvet

1 answers:

Spam referenčni promet je postal vsakodnevno srečanje za večino uporabnikov interneta. Reševanje te vrste prometa je bistvenega pomena za vsakega lastnika spletnega mesta ali agencije za agencijo SEO. V orodju Google Analytics so na voljo številni načini za odstranjevanje neželene pošte iz vašega poročila o priporočilih GA. Promet neželene pošte je bil star koncept tehnik iskalnika črne klobuke . Posamezniki bi to metodo lažili svojim strankam, da bodo svoje spletne strani hitro razvrščali. Poleg tega lahko privede do napačnih prikazov oglasov, kar povzroča ogromne izgube svojih strank, ki nič hudega pomena. Razumevanje spamov za napotitev je bistvenega pomena za vse, ki delajo elektronsko poslovanje.

Nik Chaykovskiy, višji direktor za uspeh kupcev Semalt , tukaj podrobno opisuje nekatera praktična vprašanja v zvezi s tem.

Razumevanje prometnega prometa

Referrer prometa so obiskovalci, ki na vaše spletno mesto kliknejo povezave do drugih spletnih mest. Ko spletne strani povezujejo na vašo spletno stran, obstaja neposredna domenska povezava, ki lahko vodi do stalnega pretoka obiskovalcev. Na primer, lahko kliknete povezavo do vaše spletne strani z domene, kot je spletno mesto National Geographic. Informacije o domeni bi bile na spletnem mestu Nat Geo, ker ste postali sodnik Nat Geo.

Kaj je napotitev neželene elektronske pošte

Neželena pošta za napotitve je promet, ki prihaja iz domen, ki se lahko povezujejo z vašo spletno stranjo ali ne. Nekatere taktike lahko vključujejo dejanske legitimne obiske dejanskih ljudi. V drugih primerih napotitveni spam poskuša preusmeriti vašo kodo za sledenje GA v snemanje stranskega obiska, ki je napačen..V obeh primerih vaša GA upošteva obiske strani, ki se lahko ali ne nujno odražajo kot del vaših obiskovalcev. V številnih primerih se lahko napotitveni neželeni dogodek izvede kot napotitev ghostov ali celo napotitev pajkanja:

  • Napotki za pajkanje: večinoma so bote. Promet, ki izhaja iz bote, če tudi ni legitimen. Prihajajo na vašo spletno stran med zakonitimi prometnimi sejami.
  • Preusmeritve Ghost: ti ne obiščejo vaše spletne strani. Vendar pa vam uspe pomagati Google Analytics pri registraciji lažnega obiska.

Odstranjevanje referenčne vsiljene pošte

Vsak spletni skrbnik potrebuje ključna orodja za obravnavo prometa, ki ne prihaja od pravih strank. Na primer, nekatera orodja, ki jih webmasteri uporabljajo za izvajanje storitev backlinking, lahko pomagajo osebam odstraniti neželeno pošto. Na primer, nekatere od teh lahko aktivirate na kartici »Nastavitve skrbništva« .

Na zavihku »admin« lahko aktivirate storitve filtriranja botov. Obstajajo tudi podatki o neželeni pošti, pa tudi pajki, ki zaradi različnih razlogov pazijo na spletno stran. Ustvarjanje filtrov za filtre po meri lahko pomaga pri ohranjanju nekaterih od teh virov prometa, ki morda niso zakonito veljavni. Nekatere domene, kot so Semalt , imajo znano zgodovino v zvezi z napadom neželene pošte.

Pomembno je, da uporabite ponudnika e-pošte, ki je varen e-poštni ponudnik lahko filtrira nekaj referenčnega prometa s spletnih mest. Omogočajo varno celotno sejo brskanja in varujejo vaše stranke pred možnimi neželenimi napadi .

Sklepna ugotovitev

Spam spisov je velik problem, s katerim se sooča večina uporabnikov interneta. Nekatere agencije za črno klobčo SEO navadno uporabljajo napotitveno spamsko taktiko, da zagotovijo hitre rezultate. Ta promet nima podlage za njegovo uporabo. Ko poskusite oceniti uporabo neželenega prometa, se lahko soočite s kaznimi. Ta navodila vam lahko pomagajo preprečiti napotitev prometa.

November 29, 2017
Semalt: kako umakniti referenčno neželeno pošto? Enostaven nasvet
Reply