Back to Question Center
0

Semalt: Kako in zakaj blokirati jezikovno neželeno vsebino v storitvi Google Analytics in WordPress

1 answers:

Za WordPress in Googlove uporabnike je zelo grozljivo, da na svojih spletnih straneh dobijo neželene vsebine in lažne poglede. Za ustvarjanje in aktiviranje filtrov potrebuje veliko časa, večina ljudi sploh ne ve, kako blokirati neželene vire prometa na internetu. Mnogi izmed njih se običajno ukvarjajo z napotitveno neželeno pošto, saj je to ena izmed tistih, ki so mesece naleteli na naša spletna mesta.

Vendar pa je v zadnjih nekaj tednih uvedenih nekaj novih tehnik in strategij, da se znebite neželene pošte na internetu. Ivan Konovalov, vodilni specialist iz Semalt , je o tem razpravljal v tem članku. Preden začnemo, pogovorimo o jezikovni neželeni pošti .

Uvod v jezikovno neželeno pošto

Neželena pošta pomeni, da uniči ugled in uvrstitev vašega spletnega mesta v iskalniku rezultatih. Jezik neželene pošte je na drugi strani tehnika, ki jo uporabljajo neželene elektronske pošte za promocijo lastnih spletnih strani in profilov socialnih medijev. Nekateri primeri jezikovne vsiljene pošte so Reddit, lifehack, motherboard in thenextweb. Pošiljatelji neželene elektronske pošte dobijo svoja spletna mesta na teh platformah in v velikem številu pošiljajo lažne poglede na svoja spletna mesta. Cilj je uničiti uvrstitev vašega spletnega mesta in se uvrščati na spletu.

Blokiraj jezik Spam

Eden od glavnih razlogov za blokiranje jezikovne vsiljene pošte je, da lahko to uniči uvrstitev vašega spletnega mesta v rezultatih iskalnika..Tudi, ko ste naredili beli klobuk SEO in porabili veliko časa za pisanje svojih člankov, lahko jezikovna vsiljena vsebina uniči in uniči vse v najkrajšem času. Morda ne bo mogoče, da jih bo kdor koli filtriral v storitvi Google Analytics, zato jih morate znebiti ali jih blokirati ročno.

Blokiranje neželene pošte v storitvi Google Analytics

Obstaja nekaj možnosti, da se spomnite, če želite blokirati jezikovno neželeno vsebino v storitvi Google Analytics in WordPress. Najlažji in najprimernejši način je namestiti vtičnik WordPress. Lahko pa poskusite tudi naslednje:

# 1. Ustvarite filtre za blokiranje jezikovne vsiljene pošte

Prva možnost je ustvarjanje filtrov za blokiranje jezikovne vsiljene pošte v storitvi Google Analytics. Na podlagi vaših zahtev lahko ustvarite veliko filtrov in lahko izključite in spremenite podatke. Sumljive naslove IP lahko blokirate, da zagotovite varnost spletnega mesta na spletnem mestu. Drug način je ustvarjanje imenikov, podimenikov in virov belega seznama ter blokiranje vseh neznanih virov.

št. 2. Uporabite napredne segmente

Lahko enostavno blokirate jezikovno neželeno vsebino s pomočjo naprednih segmentov. To je še en neverjeten način, kako se znebiti vsiljene pošte v storitvi Google Analytics, vendar ta možnost deluje samo, če imate nekaj zgodovinskih podatkov, s katerimi bi poskrbeli. Varnejša možnost kot ustvarjanje filtrov in sprememba podatkov v storitvi Google Analytics. Pravkar morate deaktivirati vse in vse vire informacij, za katere ne zaupate. Če pa uporabljate ločene filtre za različne naslove IP, morate v razdelku »Skrbnik« v storitvi Google Analytics ustvariti segmente za vse od njih .

# 3. Uporabite sezname tretjih oseb

Možno je blokiranje jezikovne neželene pošte s seznami tretjih oseb. To bi bilo lahko dolgotrajno, rezultati pa so vedno odlični. Redno posodabljajte filtre in segmente, da zagotovite, da boste prejeli najbolj natančne podatke na internetu.

November 29, 2017
Semalt: Kako in zakaj blokirati jezikovno neželeno vsebino v storitvi Google Analytics in WordPress
Reply