Back to Question Center
0

Semalt: Kako blokirati napačno referenčno sporočilo in - Ustrezni nasveti za zapomnitev

1 answers:

Vodenje spletnega dnevnika ali spletnega mesta e-trgovine je obogatitvena in koristna izkušnja, ki ponuja veliko možnosti za rast podjetja in ustvarjanje priložnosti. Vendar pa več idiotov poskuša uničiti spletnih podjetij in ustvariti ovire za vse brez posebnega razloga. Želijo storiti nič več kot ustvarjanje nereda, in spamere napotiteljev so eden od njih. Lahko rečemo, da so refererski neželeni in hekerji umetniki grafitov na internetu, ki si vedno prizadevajo zapustiti nepismene oznake na spletu.

Če pregledate račun Google Analytics in vidite povečanje napotiteljev z neznanega spletnega mesta, obstajajo možnosti, da bo vaše spletno mesto ciljno usmerjeno, zato morate čim prej sprejeti ukrepe. Spletna mesta, ki pošiljajo neželeno pošto, so hulfingtonpost.com, priceg.com cenoval.ru in bestwebsitesawards.com. Morda se sliši čudno, vendar večina spletnih skrbnikov in blogerjev nima pojma, da njihova spletna mesta sprejemajo lažne poglede, večina jih prihaja iz spletnih mest, ki smo jih pravkar omenili.

Na srečo je Max Bell, upravitelj uspešnosti kupcev Semalt , tukaj navedel nekaj načinov za blokiranje teh spletnih mest in ustavitev njihovega prometa zaradi motenj v vašem podjetju na internetu.

Uporabite .htaccess datoteko za boj proti referenčni spam

Če vaše spletno mesto gostuje prek spletnega strežnika Apache, morate posodobiti..datoteka htaccess. Najboljši način je, da blokirate datoteko .htaccess, da izključite neželene pošte in slabe bote. Preusmerite jih lahko tudi v Apache, za katerega morda ne bi bilo preprosto uganiti.

Filtri Google Analytics

V večini primerov pošiljatelji neželene pošte in njihovi botovi ne bodo obiskali vaše spletne strani. V takih okoliščinah morate blokirati te bote in jih prenesti na svoje spletne strani, tako da v račun Google Analytics vstavite posebne kode. V profilu storitve Google Analytics lahko ustvarite tudi filtre in vam pomagajo izboljšati kakovost vašega prometa. Na srečo Google Analytics ponuja veliko pripomočkov za odstranjevanje pošiljateljev pošiljateljev neželene pošte iz podatkov in poročil o analitiki. Edina negativna točka tega postopka je, da se ne bo uporabljala na vseh spletnih straneh istočasno .

Ročno konfiguriranje filtriranja filtra

Ročno lahko nastavite filtriranje botov. Za to morate iti v račun Google Analytics in ustvariti nov filter. Izberite možnost Custom in vnesite določeno kodo.

Blokiraj referenčni naslov za neželeno pošto

Z lahkoto lahko blokirate naslove neželene pošte za napotitelje. Všeč mi je korak blokiranja prometa, ki prihaja iz anonimnih IP-jev. Prepričajte se, da je dostop do pošiljateljev neželene elektronske pošte na tej spletni strani onemogočen.

Seznam izključitev IP za Google Analytics

Naslednji korak je zagotoviti, da ste shranili seznam izključitev IP za Google Analytics. Pomembno je vedeti, da ne morete uživati ​​v najboljših rezultatih, dokler tega seznama ne izključite. Google Analytics ponuja veliko možnosti za izključitev seznama in blokiranje naslovov IP. Z lahkoto lahko izbirate in namestite vtičnik na svoji spletni strani in tako zagotovite popolno varnost in zaščito.

November 29, 2017
Semalt: Kako blokirati napačno referenčno sporočilo in ndash; Ustrezni nasveti za zapomnitev
Reply