Back to Question Center
0

Semalt Expert: skrivanje, polnjenje ključnih besed, izmenjava povezav in druge tehnike črn klobuk SEO

1 answers:

S spreminjanjem sveta ljudje vedno bolj iščejo rešitve svojih težav na spletu. Google vsak dan izboljšuje svoj algoritem. Veliko prodajalcev se trenutno sklicuje na SEO, da izboljša njihovo uvrstitev. Obstajajo nezakonite, neetične tehnike, ki jih uporabljajo SEO strokovnjaki. Vendar z njimi tvegate, da svojo domeno pridobite na črnem seznamu Googla.

Osnovne prakse SEO vključujejo oznake ALT, naslovne oznake meta opisne oznake in zemljevid spletnega mesta XML za vodenje iskalnik pošto, ko pajkajo skozi vsebino. Priporočamo tudi, da za vsako stran uporabite edinstvene naslovne oznake. Ko greš globoko v SEO zajec luknjo, boste naleteli na prakse, ki lahko škodujejo vaši SEO razvrstitev, ne da bi nujno prinašajo prometa ste mislili, da bi. Te prakse so znane pod imenom "Blackhat tehnike". Google ima prefinjene algoritme Panda in Penguin, ki jih lahko celo snemajo. Igor Gamanenko, Semalt Manager Success Manager, je opisal spodaj.

Skrivanje

Skrivanje je tehnika, uporabljena v črni klobuk SEO, ki je v tem, da Google naredi preganjanje s tem, da prikazuje drugačno vsebino in uporabnike preusmeri na drugo spletno stran namesto tiste, ki jo bodo obiskali. In to je daleč najbolj zlorabljena tehnika SEO. Na primer ustvarite kodo, ki Googlu pomisli, da preusmerjate promet na spletno stran z posodobitvami v živo, medtem ko jih dejansko pripeljete v trgovino e-trgovine. Google uporablja svoj algoritem za odkrivanje teh zlorab. Če ste ujeti, jih lahko Google onemogočite ali na seznamu na zadnji strani

Izmenjave povezav

Razmnoževanje povezav je še ena praksa črne klobuk SEO, ko webmasters izmenjujejo povezave med seboj. V večini primerov so to slabe kakovosti in niso povezane z vsebinskimi povezavami. Medtem ko je delal v preteklosti, to ni več tako učinkovito. To je hiter način pridobivanja povezav v kratkem času, vendar ne bo izboljšal vaše uvrstitve.

Podvajanje vsebine

Kopiranje vsebine z drugih spletnih mest ne deluje več. Google samo indeksira edinstveno in novo vsebino. Vse vsebine, ki jih kopirate, bodo izgubljene..Zato je bolje porabiti čas, da ustvarimo novo edinstveno vsebino. Če želite izvedeti, ali ima vaš spletni dnevnik WordPress podvojeno vsebino, obiščite spletno stran www.shoutmeloud.com.

Nakupne povezave

Nekoliko časa nazaj so spletne strani ponujale na tisoče klikov za nekaj dolarjev. To je delovalo dobro glede na to, da so navedene povezave določile 80% vašega ranga. Ko je Google osvežil svoj algoritem, je našel vse tiste spletne strani, ki so neželene, ki prodajajo povezave in jih kaznujejo. Šlo je celo za tiste, ki so kupili te povezave.

Polnjenje ključnih besed

Polnjenje ključnih besed se zgodi, če napačno uporabite ključno besedo za vsakim drugim stavkom. Ni slabo, da bi imeli avtoriteto v nekaj, vendar ponovite ključno besedo, ki je zdaj naenkrat postanejo nenavadni za vaše bralce in prizadene vaše prizadevanje za SEO.

Skrito besedilo

To pomeni, da vključite ključne besede na dnu besedila v podobni barvi vašega ozadja. Kot belo besedilo na beli strani. Lahko zavedejo ljudi, vendar ne morete zaviti Googlovih boksov. Preverjajo izvorno kodo za skrito besedilo. Te lahko kaznujejo, ker jih skušajo lagati.

Povezovalne kmetije

Ali ste kdaj obiskali spletno stran, ki je bila polna samo povezav? Link kmetije so spletne strani, ki so gostila s ciljem izmenjave povezav. Google je proti tej ideji. Strinjate se, da je odsotnost od njih varnejša kot kaznovati. Ali ne?

Člen predenje

To kopira vsebino z drugega spletnega mesta in uporablja programsko opremo za ponovitev članka. V to kategorijo spada tudi uporaba programske opreme za samodejno ustvarjanje vsebine. Medtem ko lahko motite iskalnike, vaše občinstvo ne bo uživalo v neželeni vsebini.

Pred optimiziranjem

Pravijo, da je preveč stvari strupeno. Ali ste vedeli, da nad optimizacijo vaše vsebine za SEO dela zoper vas?

Nizka kakovost in nepomembna vsebina

Tudi če ne boste izgubili uvrstitve iz predrtih in nizko kakovostnih vsebin, boste izgubili obiskovalce. Takšna vsebina jih bo poslala stran, Google pa bo to videl.

Obstaja veliko "strokovnjakov" na internetu, ki svetujejo o različnih tehnikah SEO. Bodite previdni glede tehnik, ki jih uporabljate. Kot pravilo, nikoli ne morete narobe z Googlovimi orodji za spletne skrbnike.

November 29, 2017
Semalt Expert: skrivanje, polnjenje ključnih besed, izmenjava povezav in druge tehnike črn klobuk SEO
Reply