Back to Question Center
0

Semalt Expert pozna, kako naj Google Analytics brez hrupa brezplačno

1 answers:

Izvajanje metodoloških revizij storitve Google Analytics je zelo pomembno. Ivan Konovalov, vrhunski strokovnjak iz Semalt , vam bo povedal, kako se znebiti hrupa z nekaterimi temeljnimi filtri.

Google Analytics je ena najmočnejših platform za pridobivanje vpogleda in dragocene informacije o vaših spletnih mestih. Vsi ti lahko neposredno ali posredno vplivajo na rast vašega podjetja. Pred kopanjem nekaterih odbojev morate narediti nekaj pomembnih odločitev in izbrati zanesljive vire, da se znebite hrupa.

Varno je reči, da je filtriranje hrupa iz storitve Google Analytics pomembno. Vedno morate nekaj spremeniti v svojih podatkih in najti načine za filtriranje hrupa. Poleg tega bi morali ugotoviti, kakšen promet na vašem spletnem mestu prejema in kako ohraniti njegovo kakovost. Ustvarjanje številnih spletnih mest je preprosto, vendar je veliko težje obravnavati veliko ogledov, s čimer zagotovite, da vaša spletna stran prejme kakovostne zadetke. Morda vam bo težko obravnavati strukture računa in zahtevati nečloveško pomoč v zvezi s tem. Nekatere stvari so pomembne za vse nas.

Predstavljamo filtre storitve Google Analytics

Filtri Google Analytics, kot je razvidno iz njenega imena, nam omogočajo spreminjanje in omejevanje podatkov. Običajno je to mogoče videti v razdelku ogledov strani. Google Analytics ima svoj vmesnik, ki svojim uporabnikom omogoča, da ustvarijo več filtrov, ki jim najbolj ustrezajo..Vsak filter ima svoje lastnosti in uporabo filtrov. Izključite ali vključite lahko posebne podatke. Poleg tega lahko ustvarite tudi filtre po meri, ki se uporabljajo na podlagi naročil, ki so jih omenili v razdelkih Assign Filter.

Znebite se hrupa s temeljnimi filtri

Pomembno je, da uporabite filtre za svoje mnenje, saj vpliva na dohodne in odhodne podatke. Filtrirane datoteke in nabor informacij lahko obnovite nekje v računalniku.

Toda preden to storite, morate upoštevati naslednje stvari:

1. Izključitev notranjega IP filtra

Če želite zagotoviti kakovost svojega prometa, morate odstraniti poglede iz vaše organizacije. Skoraj vsa uveljavljena podjetja to počnejo in spremenijo svoje podatke. Obiski, ki prihajajo neposredno iz vaše pisarne, se veliko razlikujejo od obiskov zunanjih virov. V spletnem pogledu v storitvi Google Analytics lahko izključite notranje IP-naslove. Možno je uporabiti tudi različne filtre za omrežja z nekaj naslovov IP. Če je vaše spletno mesto razmeroma veliko in uporabljate funkcijo Google Upravitelj, morate ustaviti pošiljanje ogledov na vaša spletna mesta, ki so bila spremenjena v Google Upravitelju s posebnimi pravili in makri.

2. Male filtrirne oznake in atribut oglaševalske akcije

V oglaševalskih akcijah in njihovih atributih za kakovostne rezultate morate filtrirati male filtre. Če za ustvarjanje URL-ja po meri za oglaševalsko akcijo spletnih mest uporabite parameter za označevanje, morate vsakemu parametru poimenovati glede na vrsto ciljanja in filter, ki je bil ustvarjen za to. Na primer lahko filtrirate ime kot LinkedIn in začnete prejemati promet neposredno s spletnega mesta socialnega medija.

Sklepna ugotovitev

To so nekatere zelo osnovne predloge filtra, da se znebite hrupa. Upamo, da boste pridobili dovolj informacij iz teh idej in lahko ohranili kakovost in verodostojnost vaše spletne strani.

November 29, 2017
Semalt Expert pozna, kako naj Google Analytics brez hrupa brezplačno
Reply