Back to Question Center
0

Semalt Expert: Kako blokirati referenčno neželeno pošto, ki uničuje podatke o napotitvah za analizo

1 answers:

Včasih lahko vaše spletno mesto dobi referenčni promet. V tem primeru lahko ta promet povzroči številne škodljive učinke na podatke analitike. Vsak spletni skrbnik zahteva natančne in natančne podatke za trženje v e-poslovanju. Spambots in drugi viri, ki napotijo ​​neželeno pošto, lahko vsebujejo veliko podatkov o neželenih podatkih. V tem primeru lahko uporabniki dobijo netočne podatke o napredku področja e-trgovine. Če želite odstraniti lažni promet iz vaših podatkov, se boste morda morali naučiti, kako blokirati napotitev neželene pošte iz podatkov Analytics.

V tem članku Jack Miller, strokovni sodelavec Semalt Digital Services, ponuja več taktik, ki vam lahko pomagajo obnoviti pravi promet:

Določanje lažnega prometa

V večini primerov lažni promet izvira iz domen, ki poskušajo skriti imena gostiteljev. Ponarejeni promet lahko prihaja iz ponarejenih ciljnih strani . Blackhat SEO agencije, ki obljubljajo hiter rezultat za poceni, imajo večino teh lažnih virov prometa. Velike botnetske prevare vključujejo številne gostitelje, ki vodijo lažne strani na vaše spletno mesto. V večini primerov te informacije ovirajo način, kako mnogi ljudje komunicirajo s tem portalu. Uporaba nezaupljivih ponudnikov e-pošte povečuje tveganje za pridobitev te vrste prometa.

Uporabnik zlonamernega interneta lahko dobi ID znamke znamke Google Analytics..Z vašim ID-jem lastnosti lahko poveča ali zmanjša vse meritve, dokler vedo, katere dejavnike Google Analytics urejajo. Vsaka različica storitve Google Analytics je predmet takšnih spletnih obiskov. V drugih primerih nekateri ponudniki e-poštnih sporočil težijo k odkrivanju e-poštnih sporočil, ki prihajajo iz neželenih domen. Za večino domen je bistveno, da uporabite varnega ponudnika e-pošte.

Kako blokirati neželeno pošto

Domene neželene pošte lahko preprečite z datoteko .htaccess na korenu vaše domene. Uporabniki, ki uporabljajo strežnik Apache, lahko na svojih spletnih mestih uporabljajo več kod. Pomembno je, da pri vodenju teh sistemov na vaši spletni strani pazite. Nekatere od teh kod imajo potencial, da povlečete celotno spletno mesto s strežnika. Poleg tega lahko povzročijo povečano tveganje za napotitev neželene pošte .

Uporabite lahko tudi filtre za neželeno pošto v storitvi Google Analytics. Večina spletnih skrbnikov ima račun Google Analytics, ki jim pomaga pri njihovih nalogah analitike spletnega mesta. Na kartici »admin« lahko blokirate promet, ki prihaja iz določene domene po svoji izbiri. Izbirate lahko po meri po meri. Ti filtri lahko blokirajo prometne meritve, ki prihajajo iz polj, ki so vsiljena pošta. Promet lahko tudi filtrirate po naslovu IP. Uporaba piškotkov in drugih vidikov lahko izboljša varnost na vašem spletnem mestu.

Sklepna ugotovitev

Spam naslova je lahko zahtevna naloga, s katero se soočajo številne dejavnosti e-trgovine. Na primer, osebe, ki upravljajo spletne strani e-trgovine, lahko srečajo veliko neželene pošte, kot tudi druga različna podjetja. Učenje za blokiranje napotitvenega prometa je lahko težavno. Ta navodila vam lahko pomagajo pri nasvetih o tem, kako preprečiti neželeno pošiljanje neželenih sporočil. Poleg tega lahko filtrirate bote za lažne spletne obiske vaše domene.

November 29, 2017
Semalt Expert: Kako blokirati referenčno neželeno pošto, ki uničuje podatke o napotitvah za analizo
Reply