Back to Question Center
0

Semalt Expert določa, kako ravnati z napačno referenčno napako v storitvi Google Analytics

1 answers:

Če opazite, da vaša spletna stran prejme veliko prometa z napotitvami in da so podatki prikazani v vaši storitvi Google Analytics, niste sami, saj se je veliko ljudi soočalo z enako težavo. Večina referenčnega prometa je vsiljena pošta in jo je treba čim prej odpraviti. Novi vzvodi napotitve neželene pošte v veliki meri škodujejo podatkom v storitvi Google Analytics. Napadalci ne samo uničijo uvrstitev vašega spletnega mesta v iskalniku , temveč tudi bolje uvrščajo svoje spletne strani in bloge. Težava je v tem, kako lahko mala podjetja obravnavajo neželeno pošto in povečajo število ogledov na svojih spletnih mestih.

Ivan Konovalov, upravitelj uspešnosti kupcev Semalt , tukaj ponuja dragoceno rešitev glede napotitve na napotitev .

Napadalci ustvarijo neželeno vsebino v storitvi Google Analytics

Prvo vprašanje, ki nas dotakne, je, zakaj napadalci in hekerji ustvarjajo neželeno elektronsko pošto v storitvi Google Analytics? Lastniki spletnih mest in blogerji skrbijo za Google Analytics in spremenijo svoje nastavitve v nekaj časa. Odpravljajo in blokirajo naslove IP, ki so videti sumničave in preprečujejo, da bi resnični ljudje obiskali vaše spletne strani. Veliko hekerjev uporablja referenčno neželeno vsebino za ustvarjanje in ponarejanje prodajnih potencialov. Plus, jih uporabljajo za širjenje virusov in zlonamerne programske opreme in vsakodnevno izvajanje lažnih napadov. Če v svojih referenčnih podatkih prikažete nekaj sumljivih spletnih mest, nikoli ne bi smeli klikniti tega mesta in ga čim prej odstraniti iz storitve Google Analytics..

Kako se pojavi spam napotitve?

Hekerji in pošiljatelji neželene elektronske pošte uporabljajo različne tehnike za vodenje robotov in ugrabitev računalniških sistemov v botnetih. Nekateri od njih ustvarjajo veliko ghost obiskov in povečajo stopnjo obiskov ene strani vašega spletnega mesta. Še naprej pošiljajo bote na svoja spletna mesta in uničujejo svojo splošno uvrstitev na internetu. Napadalci morajo zagnati JavaScript, da bi sledili vaši storitvi Google Analytics. Od tu zbirajo podatke in potrebne podatke o vaši spletni strani in se vključijo v goljufive dejavnosti.

Sčasoma je Google uvedel veliko izdelkov in storitev, da bi zagotovil spletno varnost in varnost. Uporabite lahko svoje funkcije in možnosti, da bo vaša spletna stran zaščitena pred hekerji. Sledenje je mogoče narediti z edinstvenimi številkami za vse lastnosti. Eno znamenje pomeni, da lahko uporabite eno številko skladbe ali kodo, da lahko uganite, ali vaše spletno mesto prejema zakonit promet ali ne.

Google Analytics svojim uporabnikom omogoča uporabo do petdeset lastnosti na račun. To pomeni, če imate v lasti AdSense, morate dobiti eno serijsko številko na nepremičnine. Številka UA, kar pomeni Urchin Analytics, je ime izdelka, ki ga je Google kupil že leta za svoje uporabnike. Srednje številke so dejanska številka računa, ki jo morate uporabiti pri ustvarjanju lastnine. Vse lastnosti v enem računu Google Analytics lahko delijo isto številko .

Google Analytics nam ponuja tudi možnosti filtriranja. Preprosto je ustvariti filtre in posodobiti nastavitve Analytic v skladu z novimi trendi in taktikami. Veliko vodnikov in vadnic je na voljo na internetu, da se znebite napotitve neželene pošte. S spreminjanjem nastavitev lahko ohranite kakovost svojih podatkov v storitvi Google Analytics.

November 29, 2017
Semalt Expert določa, kako ravnati z napačno referenčno napako v storitvi Google Analytics
Reply