Back to Question Center
0

Semalt Expert definira 10 najboljših svetovnih neželenih pošiljateljev za leto 2017, da boste ostali varni

1 answers:

Vsak dan milijoni uporabnikov interneta skrbijo za vsiljeno pošto. Za dobro obveščeno osebo je vsakemu novemu e-poštnemu sporočilu v mapi »Prejeto« previden. Statistika kaže, da je vsiljena pošta večinoma razširjena prek e-pošte. V novembru 2016 so sporočila o neželeni pošti predstavljala 61,66 odstotkov elektronskega prometa po vsem svetu. To pomeni, da okoli 82 milijard neželenih e-poštnih sporočil dnevno kroži svet. Lahko vas šokira, da približno 80 odstotkov neželene vsebine ustvari majhna skupina težkih spamskih tolp.

Frank Abagnale, upravitelj uspeha stranke Semalt , opisuje največ 10 svetovnih spammersov leta 2017, da boste ostali varni.

1. Kanadska lekarna

Kanadska lekarna je verjetno največji svetovni generator neželene pošte. Verjamemo, da ima sedež v Ukrajini / Rusiji, in uporablja različne botnetske tehnike in kitajsko spletno gostovanje, da zamašijo omrežja in širijo "pharma spam". V milijonih spamov, ki jih vsak dan pošilja, se kanadska lekarna zgodi kot najboljši vir zdravilnih učinkovin in moških zdravil za izboljšanje.

2. Michael Boehm in Associates

To je dolgotrajna organizacija za preprečevanje spamov, ki deluje pod različnimi posameznimi in poslovnimi imeni. Uporablja široko paleto poceni, avtomatiziranih domen in VPS, ki gostijo IP-je, da lahko vodijo ogromne količine neželene pošte.

3. Yair Shalev (Kobeni rešitve)

Nezaželen spamer za snežne kašče Kobeni Solutions s sedežem na Floridi in za katerega se domneva, da je partner v kaznivem dejanju Darrin Wohl, znanega spammerja ROKSO. Leta 2014 je Yair Shalev naložil plačilo 350.000 ameriških dolarjev v kazenskih sankcijah Zvezne komisije za trgovino (FTC) v obleki, ki so ga povezali s pošiljanjem neželene pošte potrošnikom med začetkom Obamacareja. V e-poštnih sporočilih je prejemnike opozoril, da bi, če ne bi takoj kliknili na povezano povezavo za nakup zavarovalnega načrta, kršili zakon.

4. Dante Jimenez iz Aiming Investa

Ta spamer deluje z nekaterimi najslabšimi botnetnimi spamerji. Skupaj s svojimi sodelavci Dante uporablja hacked strežnike in lažne gosti v vzhodni Evropi, da izvajajo množično spamovanje v botnetu.

5. Alvin Slocombe (internetne storitve Cyber ​​World)

6. Michael Lindsay (iMedia Networks)

iMedia Networks je Lindsay-jeva začasna gostiteljica za spamming operacije. Služi kot neprekinjeno gostovanje priljubljenim kiber kriminalcem, ki so na seznamu ROKSO. Stranke Lindsay in iMedia Networks uporabljajo botnetne zombije in nato gostijo neželene pošte na morju. Ta neželena pošta in njegova kraja IP-ja naslovijo prostor od korporacij dolgo časa in uporabljajo ta prostor za neželeno pošto.

7. Petera Severa (Peter Levašov)

Ta ruski kibernetski kriminal je znano, da je med najdaljšimi operacijskimi pošiljatelji neželene elektronske pošte. Njegova specializacija je pisanje in prodaja spamware in botnet dostopa. Obstaja tudi sum, da sodeluje pri ustvarjanju in sproščanju trojancev in virusov. Severa ima združenja z mnogimi botnetnimi spammami iz ZDA in Vzhodne Evrope. Bil je partner Alana Ralskega, osumljenega ameriškega neželene pošte.

8. RR Media

RR Media, ki temelji in verjame, da teče iz Huntington Beach v ZDA, je gostujoči neželeni gostitelj, ki uporablja različna imena za izvajanje svojih spamming operacij. Njegove zabeležene bolezni vključujejo pošiljanje nezaželenih elektronskih sporočil mladoletnikom, ki jih privabijo v alkohol in igre na srečo.

9. Michael A. Persaud

Michael je bil obtožen februarja letos, potem ko je bil ugotovljen, da se ukvarja z zveznimi žigi zaradi goljufij z njegovimi neželenimi operacijami. V obtožnici je navedeno, da je ta spamer uporabil spamiranje s krpljami (z uporabo več domen in IP-jev) za pošiljanje več milijonov neželenih e-poštnih sporočil v vsaj 9 omrežjih.

10. Yambo Finance

Ta grdo spam organizacija obravnava skoraj vse vrste spamming. Skriva v javne strežnike, jih prevzame in izkorišča za spodbujanje ponarejenih programov in zdravil ter celo distribuira otroka, incesta in živalske pornografije. Ukrajinski spammer prav tako trdi, da zagotavlja "finančne storitve".

Pri spamih in pošiljateljih neželene elektronske pošte, ki uporabljajo bolj sofisticirane metode, kot so botneti, mora biti vsak internetni uporabnik zelo previden pri spletu. Dobro je razvijati in vzdrževati določeno raven skepticizma pri odpiranju novih e-poštnih sporočil, saj je večina neželene pošte poslana po elektronski pošti. Nočeš postati žrtev katerega koli od zgoraj navedenih ali drugih spammersov.

November 29, 2017
Semalt Expert definira 10 najboljših svetovnih neželenih pošiljateljev za leto 2017, da boste ostali varni
Reply