Back to Question Center
0

Kako se boj proti prometu neželene vsebine s filtri Google Analytics? - Semalt razkrije odgovor

1 answers:

Morda ne bomo mogli vsi uničiti neželene vsebine s filtri Google Analytics. Obstajajo možnosti, da bi se to zgodilo vsakomur, saj se pošiljatelji neželenih elektronskih iger dnevno igrajo s številnimi spletnimi mesti. Nevarne so za vaše podjetje in lahko uničijo svoj ugled na internetu. Druga težava je, da ghost prometa in neželene pošte ne zagotavljajo točnih rezultatov v smislu spletnega prometa . Vedno vam ponujajo oglede z visoko stopnjo obiskov ene strani, zato vas čutijo, da vsak dan prejemate več in več pogledov. Za nas je pomembno, da dnevno prejmemo le nekaj ogledov in zagotovimo njihovo kakovost. V nasprotju s tem pa spletna mesta, ki prejemajo veliko ogledov in manj dragocena stopnja obiskov ene strani, morda ne ustvarjajo veliko potencialov. Če ste eden izmed njih, morate spremeniti svoje strategije in zgraditi zanesljivo spletno prisotnost. Tudi če veste, da so spamere tam, se ne smete sprijazniti z njimi in ustvariti nekaj filtrov, da se jih v veliki meri znebite

Na srečo so na voljo nekatere tehnike in metode, da se znebite nezaželenih pošiljateljev s storitvijo Google Analytics. Ustvarite lahko filtre in rešite številne težave na internetu.

Zgornji strokovnjak iz Semalt Digitalne storitve, Ivan Konovalov, si oglejte nekaj osnovnih stvari, ki jih morate upoštevati:

Ustvarjanje novih pogledov

Preden nastavite nastavitve v računu Google Analytics, je dobro ustvariti povsem nova mnenja..V velikem številu morate ustvariti nove, nedotaknjene filtre in razbiti stvari v segmente. Na začetku bo ta postopek trajal nekaj časa, vendar vam lahko pomaga pri pripravi poročil o kakovosti. Odprite razdelek »Skrbnik« v računu Google Analytics in prilagodite nastavitev Pogleda. Tukaj morate ustvariti različne poglede in različne filtre ter jih združiti med seboj.

Nastavitev celovitega filtra

Na podlagi vaših zahtev lahko nastavite veliko število filtrov. Če imate kakšno zmedo o tem, kako ustvariti filtre, priporočamo, da preverite nasvete Googla, ki so na voljo na spletu, vendar nekaj stvari, ki jih potrebujete za hitro pozornost, vključujejo veljavne imena gostiteljev, vire oglaševalskih akcij, jezikovne nastavitve in drugo.

Logični gostitelji

Ne bi bilo napačno reči, da mora ves promet vašega spletnega mesta preiti skozi imena gostiteljev in strežnike, da se zagotovi, da kakovost ni ogrožena. Informacije so na voljo v vašem Google Analytics. Ustrezno ime gostitelja je legitimno ime, ki je povezano z vašo spletno stranjo in lahko filtrira vaše iskalne rezultate na podlagi vaših nastavitev. Če ste utrujeni od visoke stopnje obiskov ene strani, lahko poskusite s to možnostjo, da zmanjšate stopnjo obiskov ene strani vašega spletnega mesta. Toda vedno se prepričajte, da vas lažno ime gostitelja ne ujame, saj lahko uniči vašo spletno stran.

Viri akcije

Imeti morate idejo o tem, od kod prihaja promet od vaše spletne strani. Z ustvarjanjem filtrov lahko poznate vire prometa in dobite informacije o naslovih IP.

Nastavitve jezika

Veliko število pošiljateljev neželene elektronske pošte in hekerjev izkorišča vašo spletno stran in njegove nastavitve s pošiljanjem ponarejenega prometa. Poleg tega prehitijo vaše jezikovne nastavitve, filtri pa se v veliki meri motijo. Najboljši način, kako se jih znebiti, je spremljanje uspešnosti vašega spletnega mesta vsak dan. Morate paziti na število ogledov, ki ste jih prejeli, in kako izboljšati stopnjo obiskov ene strani.

November 29, 2017
Kako se boj proti prometu neželene vsebine s filtri Google Analytics? - Semalt razkrije odgovor
Reply