Back to Question Center
0

Iščete alternativo blokiranju referenčne vsiljene pošte? Pojdite do nasvetov iz Semalt Expert

1 answers:

V storitvi Google Analytics ste morda opazili neželeno pošto. Poškoduje vidnost spletnega mesta na internetu in se lahko v svojem poročilu hitro zbudi. Poleg tega napotitev neželene pošte ustvarja veliko težav za uporabnike in izgubi čas na internetu. Ima sposobnost, da v veliki meri izkrivlja vaše tržne strategije. Spam naslova ni nov izraz. Že nekaj let je bilo, in Google so dali različne nasvete, da bi se znebili tega.

Uvod v napotitveno vsiljeno pošto

Nik Chaykovskiy, vrhunski strokovnjak iz Semalt , je pripravil ta zanimiv članek o napotitvi neželene pošte, ki nam daje koristne informacije in nasvete o tem, kako to preprečiti. Razdeljen je bil na dve vrsti: spam referenčni spam in ghost referral spam .

Spam za napotitelje Ghost izvira, če pošiljatelji neželene pošte pošljejo neuporabne podatke neposredno v račun Google Analytics prek protokola Measurement Protocol, ne da bi obiskali vaše spletno mesto. Referenčna vsiljena pošta nikoli ne obišče vaše spletne strani, vendar je zadetek vedno prikazan v poročilu storitve Google Analytics. Spam referenčni spam se pojavi, ko nekaj neželene pošte obišče vaše spletno mesto in stopnja obiskov ene strani je prikazana kot odstotek centov.

Ali imate neželene podatke v podatkih?

Spam za napotitev ustvari trne v vašem spletnem prometu in je težko obravnavati. Vendar lahko najdete nezaželene pošiljatelje in hekerje, ki morda prikazujejo te poglede v poročilu storitve Google Analytics. V ta namen pojdite v razdelek Acquisition v storitvi Google Analytics in upoštevajte vse vaše napotitve. Če vidite katerokoli od teh spletnih mest, jo takoj blokirajte..4webmasters.org, button-for-website.com, trafficmonetize.org, webmonnetizer.net, event-tracking.com, darodar.com in get-free-traffic-now.com so pogosti primeri referenčnih virov neželene pošte.

Nehajte upoštevati to grožnjo

Strokovnjaki so izpostavili različna vprašanja o tem, kako se v veliki meri znebiti napotitve o napotitvi. Večina spletnih skrbnikov domneva, da so podatki, ki jih ustvari referralna vsiljena pošta, zanesljivi, ker so zadetki vedno prikazani v storitvi Google Analytics. Resnica pa je, da podatki niso varni in se ne smejo šteti za samoumevne.

Blokiranje neželene pošte

V Google Analytics je treba čim prej preprečiti pošiljanje neželene pošte. Zaščita vaše spletne strani in vseh poddomen je edini način, kako vaše podjetje lahko preživi na internetu. Na začetku bo trajalo nekaj časa, da se boste naučili vseh metod in trikov. Digitalni tržniki trdijo, da lahko svoje podatke očistite z ustvarjanjem filtrov. Prvi korak je odobriti račun Google Analytics in redno preverjati poročila. Naslednji korak je uporaba možnosti IsReferralSpam za čiščenje vseh sej. Kasneje morate ustvariti poročila v računu Google Analytics na podlagi novih podatkov.

Ali je vaš promet zakonit?

Če imate težave pri prejemanju veliko zadetkov brez SEO, obstajajo možnosti, da so pošiljatelji neželene pošte zadeli vašo spletno stran. Najboljši način, kako se jih znebiti, je ustvarjanje filtrov in blokiranje naslovov IP čim prej. Obstajajo možnosti, da vam pošiljajoči pošiljatelji pošiljajo neposreden promet, vendar je njegova kakovost ogrožena. Neposredni promet izvira iz socialnih medijev in od tega je odvisno.

November 29, 2017
Iščete alternativo blokiranju referenčne vsiljene pošte? Pojdite do nasvetov iz Semalt Expert
Reply