Back to Question Center
0

Black Hat SEO taktike, ki se je treba izogibati Glede na Semalt

1 answers:

Razvrstitev na vrhu iskalnika pogosto pomeni zdrav promet na vaši spletni strani. Zato mnoga podjetja znatno vlagajo v trženje iskalnikov. Ker se boj za najvišje uvrstitve v rezultatih iskalnikov okrepi, so se nekateri zatekali k taktiki Black Hat SEO .

Google je dohitel veliko taktike, ki jih tržniki poskušajo splezati na iskanje. Posodobil je svoje algoritme za prepoznavanje teh trikov in sankcioniranje krivcev z zmanjšanjem njihove razvrstitve iskalnikov ali njihovega izgona.

Izguba prepoznavnosti v Googlu pomeni nižji promet, kar vodi v manjše konverzije in upad vašega podjetja. Trgovci in digitalni marketing agencije, ki se ne zavedajo Googlovih pravil, pogosto zavežejo tem kaznivim dejanjem, ki vodijo k slabšim uvrstitvam iskalnikov.

Jack Miller, višji Semalt višji vodja za stranke, vam svetuje, da se izogibate taktiki taktika črne klobuke:

  • Vsebina predenje
  • Polnjenje ključnih besed
  • Skrivanje
  • Spam komentarjev

Predavanje o vsebini

Nekateri programi znova napišejo članke, ki uporabljajo sopomenke in različno terminologijo; to se vrti. Ti programi uporabljajo tezavor, da dodelijo sopomenke in alternativne besede, da bodo kosi videti drugačne.

Google je našel način prepoznavanja člankov, ki jih je razvil. Članki se lahko zdijo edinstveni, vendar so pogosto nenaravne za človeške bralce..Bodite pozorni na spletne prodajalce, ki trdijo, da lahko vaše oglase iskal zelo malo in proizvajajo številne članke. Nekateri uporabljajo spinerje za izdelke.

Polnjenje ključnih besed

Google je uvrstil strani glede na število klikov, ki so se pojavile tam. Kmalu so tržniki polnili ključne besede po vsej njihovi vsebini z malo pozornosti za bralce. Zato je Google posodobil svoje algoritme, da bi preučil druge dejavnike, kot so človeška berljivost in informacijska vrednost vsebine.

Danes lahko gostota ključne besede od 5 do 10% povzroči, da Google kaznuje vašo vsebino z nižjimi uvrstitvami. Ključne besede lahko povečajo uvrstitve, vendar Google poskuša razumeti več o tem, kakšna je stran ali vsebina, zato bi morale biti ključne besede naravne vsebine.

Komentar Spam

V ponudbi, da bi dobili povratne povezave, se nekateri tržniki odločijo za komentiranje avtorskih spletnih dnevnikov in spletnih mest. Ker povezave prispevajo k iskanju razvrstitve vaše spletne strani, to izgleda kot odlična strategija. Povezave z avtoritetnih spletnih mest in spletnih dnevnikov imajo veliko težo pri izboljšanju uvrstitve na seznamih.

Ena taktika, s katero so tržniki iskalnikov obvladali, objavlja komentarje s povezavami na druga spletna mesta v razdelkih o komentarjih. Spletna stran, ki jo komentirate, lahko zazna povezavo in jo sporoči Googlu kot neželeno pošto. To je slabo za uvrstitve.

Vezenje

To je, kadar je vsebina prikrita. Pajki iskalnikov bodo videli, da je vsebina približno tema, kot je astrologija. Ko uporabniki iščejo astrologijo, najdejo vsebino med rezultati za astrologijo le, da zavedajo, da je vsebina zadnjega filma Star Wars.

Snemanje tržnikov to doseže tako, da pajkom iskalnikov razne vsebine človeških bralcev. Zaradi tega se izkažejo stroge kazni iz iskalnikov.

Sklepna ugotovitev

Taktika črne klobuke SEO uspeva, ker ponujajo nekaj bližnjice do visokih uvrstitev v iskalnik, vendar so vse bolj tvegane in povsem vredne težav. Uporabite taktiko bele klobuke SEO, ki zahteva več truda in časa, vendar so plodovi zelo sladki visoki uvrstitvi po minus nevarnost kazni.

November 29, 2017
Black Hat SEO taktike, ki se je treba izogibati Glede na Semalt
Reply